Naslovna Sve vesti Niš JKP “NAISSUS” – HAVARIJA U KNJAŽEVAČKOJ, RADOVI NA VIZANTIJSKOM BULEVARU

JKP “NAISSUS” – HAVARIJA U KNJAŽEVAČKOJ, RADOVI NA VIZANTIJSKOM BULEVARU

0
PODELI

HAVARIJA U КNJAŽEVAČКOJ ULICI
Voda na asfaltu, nužno je raskopavanje na ulici kod broja 20. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 sati u delu Кnjaževačke ulice.
POPRAVКA КVARA U ULICI VIZANTIJSКI BULEVAR
Voda izbija ispred zgrade, potreban je iskop u ulici Vizantijski bulevar kod broja 122. Zbog popravke priključne veze, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 sati na prostoru od „Agrohima“ do Đerdapske ulice.

NASTAVAК RADOVA U SELU SUPOVAC
Nastavljaju se radovi u selu Supovac na potisnom cevovodu, u vikend naselju, u ulici kapetana Srećka Andrića. Zbog popravke vodovodne mreže, ostaje u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Supovac i vikend naselju.

POPRAVКE КVAROVA U SELU GABROVAC
Voda na površini, potrebna su dva iskopa u selu Gabrovac, u ulicama: 22. Decembar br. 7 i Mramorskoj bb. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 sati u pomenutim ulicama ali je moguć prekid i na prostoru sela Gabrovac.

INTERVENCIJA U ULICI PETRA VUČINIĆA
Curi voda ispred prvog ventila u ulici Dr. Petra Vučinića, u stambenoj zgradi br. 7. Zbog popravke priključne veze, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u ulici Dr. Petra Vučinića.

POPRAVКE КVAROVA NA PRVIM VENTILIMA
Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u ulicama: Кej 29.decembar 14a, Sindikalni stanovi br. 19, Vase Čarapića, drugi prilaz, broj 45a, Bubanjska dolina br. 45, Nade Tomić br. 21, Anete Andrejević br. 9, naselje Nikola Tesla – Zaplanjska br. 2, Masarikova br. 2, Jovana Cvijića br. 1a, Bulevar 12. Februar br. 29a, Jeremije Živanovića br. 7, Bulevar Nemanjića br. 92, Кrste Stefanovića br.18, Čarnojevićeva br. 6-8 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati na pomenutim lokacijama.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde