Naslovna Društvo Svetislav Pešić u Nišu na panelu “PUTEM ŠAMPIONA”

Svetislav Pešić u Nišu na panelu “PUTEM ŠAMPIONA”

0
PODELI
Svetislav Pešić foto: FIBA

Posle pet zapaženih panel-diskusija u kojima su učestvovali brojni čuveni stručnjaci, sportski asovi, posebni program Novak Đoković Fondacije “Putem Šampiona” ovoga puta učestvuje u okviru programa međunarodne naučne konferencije “FIS Komunikacije 2023” u organizaciji “Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja” Niš. Panelisti će biti selektor košarkaške reprezentacije Svetislav Pešić i Petar Mitić, profesor na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja i sportski psiholog.


Šesta panel-diskusija programapod naslovom “Uloga trenera u razvoju motivacije kod mladih sportista” biće priređena u okviru međunarodne naučne konferencije “FIS Komunikacije 2023” Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja dana 21. oktobra od 17 časova u Velikoj konferencijskoj Sali Naučno-tehnološkog parka Niš.

Javne i onlajn stručne panel-diskusije projekta “Putem šampiona” su pred brojnom publikom kao učesnike predstavile neka od najvećih imena i legendi iz oblasti sporta, sportske psihologije i medicine naše zemlje – Željka Obradovića, Dejana Savića, Aleksandra Šoštara, Sonju Vasić, Viktora Troickog, Andreu Lekić, Ljubomira Pavlovića, dr Ljubicu Bačanac, dr Ranka Rajovića, dr Ivanu Šarac i osnivače Fondacije Novaka i Jelenu Đoković – uz realizaciju posebnog izdanja “Priručnika za roditelje mladih sportista” autorke dr Ljubice Bačanac. Kao i u pređašnjim prilikama, autorka programa “Putem šampiona” ispred Novak Đoković Fondacije i bivša reprezentativka Fed Kup reprezentacije Srbije u tenisu Ana Jovanović će voditi dinamičnu i sadržajnu diskusiju i razmenu stručnih iskustava, znanja i informacija iz oblasti naslovne teme panela sa njegovim učesnicima – uz uvek zanimljivu sesiju odgovora na pitanja zainteresovanih posetilaca koja sledi.

“”Srećni smo što “Putem šampiona” ponovo dolazi u Niš, grad od izuzetnog istorijskog značaja za našu zemlju i pravi regionalni centar sporta, nauke, kulture, privrede i komunikacija. Sa posebnom zahvalnošću najavljujemo učešće jednog od najtrofejnijih evropskih košarkaških stručnjaka i selektora košarkaške reprezentacije Srbije Svetislava Pešića – sigurno jednog od najinspirativnijih autentičnih sagovornika za temu motivacije mladih sportista i tvorca više generacija asova i šampionskih timova širom našeg kontinenta. Kao i prethodnom prilikom, drago nam je što će naš događaj biti vredniji učešćem stručnjaka iz grada – domaćina – profesora i sportskog psihologa Petra Mitića, čime realizujemo važan cilj projekta kroz uvek pristupačnu edukaciju i podršku roditeljima, deci i trenerima u matičnim sredinama širom Srbije, koje sa posebnom radošću pozivamo da budu uz nas u subotu u Naučno-tehnološkom parku Niš!”” napominje autorka programa “Putem šampiona” Novak Đoković Fondacije, Ana Jovanović.

Prisustvo panelu “Putem šampiona” pod naslovom “Uloga trenera u razvoju motivacije kod mladih sportista” u okviru međunarodne naučne konferencije “FIS Komunikacije 2023” Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja dana 21. oktobra od 17 časova u Velikoj konferencijskoj Sali Naučno-tehnološkog parka Niš “ je slobodno, u skladu sa raspoloživošću dostupnih sedećih mesta u Velikoj sali – te se preporučuje raniji dolazak zainteresovanih posetilaca.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde