Naslovna Društvo Srpska napredna stranka danas slavi 15 godina

Srpska napredna stranka danas slavi 15 godina

0
PODELI

Srpska napredna stranka proslaviće danas 15 godina od osnivanja. Skup će biti održan danas u 12 sati u Sportskoj hali Zorka AIK banka u Šapcu, saopštila je pres služba te stranke.

Aleksandar Vučić i Miloš Vučević foto: insta. Miloš Vučević

Prisustvo na proslavi najavio je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji je još u Kini rekao da će na toj svečanosti konkretnije govoriti o predstojećim izborima.

Inače, Vučić će danas u 14 sati u Beogradu ima sastanak sa “velikom petorkom” zapadnih diplomata, a tema razgovora bi trebalo da bude situacija na Kosovu i dalji dijalog Beograda i Prištine.

Srpska napredna stranka osnovana 2008. godine nakon što se odvojila od Srpske radikalne stranke (SRS).

SNS je politička organizacija jasnog demokratskog opredeljenja, čiji je cilj sprovođenje državotvorne politike, zaštita vitalnih nacionalnih interesa, unapređenje ljudskih prava, realan i ubrzan ekonomski razvoj – navedeno je na internet stranici te partije.

Kako dalje stoji, stranka se zalaže za ulazak Srbije u Evropsku uniju, ali i za blisku saradnju sa Ruskom Federacijom, Sjedinjenim Američkim Državama, Kinom, Japanom i zemljama trećeg sveta koje postaju sve značajniji nosilac svetskog razvoja.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde