Naslovna Sve vesti Niš KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
PODELI
JKP Naissus

POPRAVKA KVARA NA UGLU ULICA DIMITRIJA TUCOVIĆA I NIKODIJA STOJANOVIĆA TATKA

Voda na površini, neophodna intervencija na uglu ulica Dimitrija Tucovića i Nikodija Stojanovića Tatka. Zbog popravke vodovodne mreže vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 sati u ulici Nikodija Stojanovića Tatka.

INTERVENCIJE NA MREŽI U SELU MEDOŠEVAC

Zbog kvara u ulici Bogdana Blagojevića broj 41a, voda je zatvorena prethodne noći. Drugi iskop se planira u ulici trg Republike. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevalje u pomenutim ulicama, ali je moguć prekid i na prostoru sela Medoševac i Popovac.

POPRAVKA KVARA U ZVEČANSKOJ ULICI

Voda na ulici puni šahtu, potreban je iskop u ulici Zvečanskoj broj 3. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u pomenutoj ulici.

INTERVENCIJA U NASELjU NIKOLA TESLA

Voda na površini, potreban je iskop u naselju Nikola Tesla, u Malčanskoj ulici kod broja 11. Zbog popravke priključne veze, moguć prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u pomenutoj ulici.

POPRAVKA KVARA U NASELjU BRZI BROD

Voda na ulici, potrebno je osposobljavanje servisnog ventila u naselju Brzi brod, u ulici Veljka Vlahovića kod broja 4. Zbog popravke priključne mreže moguć prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u pomenutoj ulici.

POPRAVKA KVARA NA UGLU ULICA PARAĆINSKE I SVETOLIKA RANKOVIĆA

Voda na ulici, potrebna je popravka šiber ventila na uglu ulica Paraćinske i Svetolika Rankovića. Ukoliko se iz tehničkih razloga bude vršila sanacija kvara, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 sati u ulicama Paraćinskoj i Svetolika Rankovića.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde