Naslovna Društvo U Cineplexx Niš nalaze se dva nova naslova, jedan koncertni film kao...

U Cineplexx Niš nalaze se dva nova naslova, jedan koncertni film kao i jedan događaj

0
PODELI
foto: Cineplexx Niš

U Cineplexx Niš nalaze se dva nova naslova, jedan koncertni film kao i jedan događaj :

Ubistva pod cvetnim mesecom“ – od 19. oktobra, 2023.

Na prelazu u dvadeseti vek, otkriće nafte donelo je veliko bogatstvo narodu Osejdž, učinivši neke od članova zajednice najbogatijim ljudima na svetu, preko noći. Bogatstvo ovih Indijanaca odmah je privuklo bele uljeze, koji su manipulisali, iznuđivali i ukrali onoliko novca koliko su mogli, pre nego što su pribegli ubistvu.

Zasnovan na istinitoj priči i ispričan kroz neverovatnu romansu Ernesta Burkharta (Leonardo Dikaprio) i Moli Kajl (Lili Gledston), „Ubistva pod cvetnim mesecom“ je epska krimi saga, gde se prava ljubav ukršta sa neizrecivom izdajom.

U filmu takođe glume Robert De Niro i Džesi Plemons, dok režiju potpisuje dobitnik Oskara Martin Skorseze po scenariju Erika Rota i Martina Skorsezea, zasnovanog na bestseleru Dejvida Grana.

Trejler filma: 

„Drevna mišologija“ – od 19. oktobra, 2023.

Na daleki put u drevnu Grčku nas vodi mlada i pametna mišica Pati koja je oduvek želela postati heroina. Pati, uz mačka Sema, starog heroja Džejsona i Argonauta, družine heroja iz grčke mitologije, kreće u odvažnu potragu kako bi stanovnicima Jolkusa pružila pomoć u izradi kipa grčkog boga mora – Posejdona. Jolkus krasi spomenik Zevsu, ali ne i Posejdonu, što u njemu stvara strašnu ljubomoru koja prelazi u bes. U žaru ljutnje Posejdon stanovnicima Jolkusa oduzima zlatno runo, koje im osigurava srećan i lagodan život, dajući im rok do kada moraju izgraditi i njegov spomenik. U pustolovini života hrabra se mišica suočava sa najbizarnijim i najopasnijim stvorenjima iz ovog doba mitologije. Zabavna avanturistička priča namenjena je celoj porodici.

Trejler filma: 

  • Koncertni film: TAYLOR SWIFT: THE ERAS TOUR” – od 13. do 22. oktobra

Kulturološki fenomen na velikom platnu odabranih Cineplexx bioskopa! Prepustite se ovom jedinstvenom koncertnom filmskom doživljaju u Cineplexx Niš bioskopu, sa zadivljujućim, kinematografskim osvrtom na turneju koja je ušla u istoriju.Preporučuje se nošenje Tejlor Svift “Eras Tour” odevnih kombinacija i narukvica prijateljstva!

Trejler filma:

19. KIDS FEST U CINEPLEXX NIŠ BIOSKOPU – od 16. do 22. oktobra

U okviru programa biće prikazano ukupno 18 naslova različitih kinematografija među kojima su animirana, igrana i dokumentarna ostvarenja.

U skladu sa sloganom „Tu sam sa drugarima“, svi filmovi upućuju na važnost drugarstva i neophodnosti negovanja međusobnog razumevanja od najranijeg detinjstva.

Očekuju nas najnoviji animirani, igrani i dokumentarni naslovi svetskih kinematografija, pa osim norveških, britanskih, francuskih i kineskih na velikom platnu naći će se i dečiji filmovi iz regiona i okruženja.

Pored premijera, festival će reprizirati i neke od najzanimljivijih Diznijevih sinhronizovanih naslova.

Neki od naslova koji će biti prikazani u okviru Kids Festa su: „Dnevnik Pauline P“„Mala sirena“„Ukleta kuća“„Elemenatal“„Grad heroja“„Zaleđeno kraljevstvo“„Buntovnica“„Slučaj Tesla“„Velika avantura mačke Ru“ i ostali.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde