Naslovna Društvo U narednim danima počinje natkrivanje „Bulevarske pijace“

U narednim danima počinje natkrivanje „Bulevarske pijace“

0
PODELI
Pijaca Boško Buha foto: GP018

U Nišu je u toku rekonstrukcija samo jedne pijace, u pitanju je pijaca „Krive livade“ na Bulevaru Nemanjića. Direktor „Tržnice“ je najavio da se u narednih dvadesetak dana očekuje postavljanje čelične konstrukcije.

Goran Đorđević foto: GP018

„Radovi su u toku i očekujemo i početak onih radova koji će se videti. U toku su pripremni radovi i radovi na betoniranju nekih stubova na kojima će kasnije biti montirana čelična konstrukcija. U narednih dvadesetak dana očekujemo početak radova na postavljanju same konstrukcije, što znači da ćemo u toku novembra i imati vidljiv krov na pijaci na Bulevaru“, najavio je direktor JKP „Tržnica“ Goran Đorđević.

Proizvodi niških poljoprivrednika od sada i na onlajn pijaci / foto: redakcija

On je rekao da je pijaca na Bulevaru svetog Pantelejmona asfaltirana i popločana behaton pločama. Uskoro se očekuje ograđivanje pijace, ali i postavljanje montažnih objekata i tezgi. Đorđević je najavio da se za oko mesec dana očekuje otvaranje te pijace.

U tenderskoj dokumentaciji navedeno je da će rekonstrukcija pijace „Krive livade“, koja podrazumeva natkrivanje pijace i zamenu elektro i drugih instalacija koštati 98,7 miliona dinara.

Pijaca je površine 7.341 metra kvadratnog, a pored krova, otvoriće se i glavni ulaz, koji je do sada bio zatvoren montažnim objektima.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde