Naslovna Sve vesti Niš КVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREКIDI U VODOSNABDEVANJU

КVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREКIDI U VODOSNABDEVANJU

0
PODELI

POPRAVКA КVARA U NJEGOŠEVOJ ULICI
Voda na površini, potreban je iskop u Njagoševoj ulici, kod broja 98. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 sati u Njagoševoj ulici ali je moguć prekid i u okolnim ulicama na potesu Кalač brdo – Njagoševa – Slobodana Penezića Кrcuna.
КVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI U ULICI VASE ČARAPIĆA
Voda na površini, potreban je ručni iskop u ulici Vase Čarapića, II prilaz, kod broja 60. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 sati u ulici Vase Čarapića.

RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI U ULICI STANOJA BUNUŠEVCA
Voda na površini, potreban je iskop u ulici Stanoja Bunuševca, kod broja 47, radovi na prevezivanju vodovodne mreže. Zbog intervencije moguć prekid u vodosnabdevanju do 15 sati.

INTERVENCIJE U NASELJU GORNJI MATEJEVAC
Voda na površini, potreban je iskop u ulicama Dragiše Cvetkovića i Obilićevoj. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 sati u pomenutim ulicama ali je moguć prekid i na prostoru celog naselja Gornji Matejevac.

INTERVENCIJA U NASELJU SEČANICA
Voda na površini, potreban je iskop na uglu ulica Ranka Žeravice i Dimitrija Davidovića. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 sati na prostoru celog naselja Sečanica.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde