Naslovna Društvo Sajam praksi i poslova za mlade Career Days u Naučno-tehnološkom parku Niš

Sajam praksi i poslova za mlade Career Days u Naučno-tehnološkom parku Niš

0
PODELI
Sajam praksi i poslova za mlade Career Days u Naučno-tehnološkom parku Niš

Za sve mlade u Nišu se 18. i 19. oktobra održava sajam praksi i poslova Career Days, koji organizuje AIESEC u partnerstvu sa Naučno-tehnološkim parkom Niš. Namenjen ljudima do 30 godina svih profila, sajam povezuje vodeće firme koje posluju u Srbiji sa mladim talentima, bez obzira na nivo iskustva.

U okviru sajma obezbeđene su edukacije, selekcioni intervjui za otvorene pozicije i upoznavanje sa predstavnicima kompanija. Potrebno je da posetioci ostave svoje podatke u formi radne biografije putem linka pre sajma. CV će biti dostupan poslodavcima narednih godinu dana. Svi prijavljeni biće naknadno obavešteni o satnici i sadržaju edukacija.

Na sajmu učestvuju firme koje traže ekonomiste, programere, inženjere i druge. To su Zumtobel group, L’Oréal, Johnson Electric, DualSOFT, Vizija računovodstvo, Logik, Xingyu, BMM Logistics, Diffine, Prime Software, BizLink, Vtool, MJob, Joorney i DMV.

Više o pomenutim kompanijama i kadrovima koje traže možete naći na Instagram profilu @careerdaysnis ili sajtu careerdaysnis.rs, gde će biti objavljene sve novosti u vezi sa sajmom.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde