Naslovna Sve vesti Niš KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
PODELI
JKP Naissus

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U ULICI

Voda na ulici Marina Držića kod broja 54, potreban iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U VUKMANOVSKOJ ULICI

Kvar na vodovodnoj mreži u Vukmanovskoj ulici kod broja 8, neophodan iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U DONjEM KOMRENU

Kvar na vodovodnoj mreži u Izletničkoj ulici u Donjem Komrenu, potreban iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje u ovoj ulici do 15 sati.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U SUPOVCU

Kvar na potisnom cevovodu u ulici Kapetana Srećka Andrića u Supovcu, potreban iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje u ovom selu do 15 sati.

KVAR NA PRIKLjUČNOJ VEZI U MEDOŠEVCU

Kvar na priključnoj vezi u ulici Jovana Nedina u Medoševcu, neophodan iskop. Zbog radova na popravci priključne veze u prekidu je vodosnabdevanje u ovoj ulici do 15 sati na prostoru sela Medoševac i Popovac.

ZBOG RADOVA EPS- DP NIŠ MOGUĆ JE PREKID VODOSNABDEVANjA NA VINIKU

Ponavljamo obaveštenje od prethodnog dana da EPS – DP Niš (Elektroprivreda Srbije-Distributivno područje Niš) planira radove i isključenje električne energije do 15 sati na području naselja Vinik. Zbog njihove intervencije biće isključene naše pumpe za snabdevanje i distribuciju vode tako da je tokom dana moguć prekid vodosnabdevanja u istom terminu na prostoru naselja Vinik, Vinik istok 1 i 2.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI NA UGLU ULICA KOSOVKE DEVOJKE I PANTELEJSKE

Voda na površini, nužan je iskop na uglu ulica Kosovke devojke i Pantelejske. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama Pantelejskoj, Kosovke devojke, i okolnim ulicama: Bogdana Popovića, Čegarskoj, Petra Balje, Skadarskoj, Branimira Ćosića, Jovana Jovanovića Zmaja, Milojevoj. Za vreme trajanja intervencije auto-cisterna za snabdevanje pijaćom vodom biće prisutna u dečjoj kuhinji “Pčelica“.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U NASELjU MILKA PROTIĆ

Voda na površini, potreban je iskop u naselju Milka Protić, na uglu Druge ulice i fabrike“Leoni“. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje na prostoru naselja Milka Protić.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U RENTGENOVOJ ULICI

Voda na površini, potreban je iskop zelenom pojasu u Rentgenovoj ulici, kod broja 9. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ovoj i okolnim ulicama: Dr Milutina Ivkovića, Pasterovoj, u delu Dragiše Cvetkovića, i delu Dr Zorana Đinđića.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U SELU ALEKSANDROVO

Voda na površini, potreban je iskop u selu Aleksandrovo, kod znaka. Ukoliko se tokom dana iz tehničkih razloga budu obavljali radovi, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru sela Aleksandrovo.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravci prvih ventila u ulicama: Durmitorska 16, Uroša Predića 1, Mariborska 42, Gabrovac-ul. Pobede 127, Pribojska 102, Pane Đukića 127, Donja Trnava – na više adresa, Bulevar Nikole Tesle 49, Jastrebačka 3, Bulevar 12. Februar 108, i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde