Naslovna Društvo “Cvrčkov sportski dan” – sportsko druženje dece, roditelja i vaspitača

“Cvrčkov sportski dan” – sportsko druženje dece, roditelja i vaspitača

0
PODELI

U vrtiću Cvrčak JPU Pčelica, Niš, organizovano je sportsko druženje roditelja, dece i vaspitača nakon svakodnevnih razmena informacija, kontinuirane saradnje, razgovora, usvajanja predloga i sugestija roditelja i predstavnika Saveta roditelja.
„Cvrčkov sportski dan“ u skladu sa razvojnim planom vrtića, okupio je veliki broj roditelja, koji su, pored sportskog umeća, pokazali i snagu timskog duha i ukazali na važnost samog učestvovanja i saradnje.

Vaspitač rukovodilac vrtića Cvrčak, Aleksandra Ilić, kaže da smo svi svesni značaja fizičke aktivnosti kod dece i odraslih, ali nas odrasle svakodnevica često ograničava na sedenje i boravak u zatvorenom. “U našem vrtiću deca skoro svakodnevno borave na otvorenom, u dvorištu vrtića ili na sportskom terenu. Odlučili smo da i roditeljima predstavimo neke od naših svakodnevnih doživljaja. Druženje je bilo uspešno, deca su prezadovoljna, a roditelji oduševljeni.”

Foto:JU Pčelica

Кomentari roditelja da nisu očekivali takvo druženje, da treba češće da se organizuju, da je baš zabavno i da ih vraća u period predškolsktva, pokazali su značaj provedenog vremena sa decom na otvorenom i saradnje sa vaspitačima.

Кolektiv vrtića Cvrčak je zahvalan na odazivu i učešću, na poverenju i sportskoj fer igri, a pre svega na svakodnevnoj saradnji i velikoj podršci porodica i okoline.

„Cvrčkov sportski dan“ postaće tradicionalna sportska manifestacija, a vaspitači su otvoreni i za sve druge predloge, jer su sreća i osmeh na licu naših mališana najbitniji.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde