Naslovna Sve vesti Niš KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
PODELI
JKP Naissus

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U ULICI MARINA DRŽIĆA

Voda na ulici Marina Držića kod broja 54, potreban iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U VUKMANOVSKOJ ULICI

Kvar na vodovodnoj mreži u Vukmanovskoj ulici kod broja 8, neophodan iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U DONjEM KOMRENU

Kvar na vodovodnoj mreži u Izletničkoj ulici u Donjem Komrenu, potreban iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje u ovoj ulici do 15 sati.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U SUPOVCU

Kvar na potisnom cevovodu u ulici Kapetana Srećka Andrića u Supovcu, potreban iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje u ovom selu do 15 sati.

KVAR NA PRIKLjUČNOJ VEZI U MEDOŠEVCU

Kvar na priključnoj vezi u ulici Jovana Nedina u Medoševcu, neophodan iskop. Zbog radova na popravci priključne veze u prekidu je vodosnabdevanje u ovoj ulici do 15 sati na prostoru sela Medoševac i Popovac.

ZBOG RADOVA EPS- DP NIŠ MOGUĆ JE PREKID VODOSNABDEVANjA NA VINIKU

Ponavljamo obaveštenje od prethodnog dana da EPS – DP Niš (Elektroprivreda Srbije-Distributivno područje Niš) planira radove i isključenje električne energije do 15 sati na području naselja Vinik. Zbog njihove intervencije biće isključene naše pumpe za snabdevanje i distribuciju vode tako da je tokom dana moguć prekid vodosnabdevanja u istom terminu na prostoru naselja Vinik, Vinik istok 1 i 2.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde