Naslovna Sve vesti Niš KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
PODELI
JKP Naissus

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U GORNjOJ VREŽINI

Voda curi ispred priključne šahte, nužan je iskop u naselju Gornja Vrežina, u ulici Mihajla Šolohova, kod broja 18. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje u ovoj ulici do 15 sati, ali je moguć prekid i na prostoru naselja Gornja Vrežina.

POPRAVKE KVAROVA NA MRAMORSKOM BRDU

Voda na površini, potreban je iskop na Mramorskom brdu. Zbog radova na popravkama priključnih veza moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na prostoru Mramorskog brda.

KVAR NA PRIKLjUČNOJ VEZI U SELU VRTIŠTE

Voda na površini, potreban je iskop u selu Vrtište, u ulici Beogradskoj bb, u sokaku desno. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Beogradskoj ulici, ali je moguć prekid i na prostoru celog sela.

NASTAVAK RADOVA U STERIJINOJ ULICI

Iskopan je rov i položena cev u dužini od 25 metara, i nastavljaju se radovi od prethodnog dana u Sterijinoj ulici. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje u ovoj ulici do 15 sati.

ZBOG RADOVA U PASTEROVOJ PREKID VODOSNABDEVANjA U PRVOMAJSKOJ

U toku su radovi na montaži teleskopa za priključenje u Pasterovoj ulici, kod broja 20. Zbog radova na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Prvomajskoj ulici.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U ULICI VOJVODE STEPE

Potrebno je obaviti radove na priključenju u ulici Vojvode Stepe, kod broja 1. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ovoj ulici.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravci prvih ventila u ulicama: Bulevar Svetog Cara Konstantina 211, Braće Ignjatović 16, Jovana Babunskog 20, Braće Cvetković 35, Katićeva 3, Kovanlučka 77, Stojana Novakovića 17, Tolstojeva bb, Berbatovačka 10, Velikojastebačka 2, Bulevar Nemanjića 92 Ljubomira Nikolića 12, Branka Radičevića 2/d, i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde