Naslovna Društvo Idemo na Tutino!

Idemo na Tutino!

0
PODELI

Jula su se komšije družile na sređenoj Kocki, a sada je došao red na Tutino.
Lokalna fondacija Niš i Žitopek pekare pozivaju sve da im se pridruže u subotu, 14. oktobra, od 11 sati na Tutinom terenčetu u Duvaništu, pored Gabrovačke reke.

Sve komšije očekuje dobra zabava, pozitivna energija i poneko iznenađenje, kao i specijalni gosti, deca iz F. K. Radničkog koji će odigrati revijalnu utakmicu, a u čast obeležavanja 100 godina kluba.

Lokalna fondacija Niš posebno je zahvalna Žitopek pekarama što su izdvajali pet dinara od svake prodate pogačice tokom tri meseca kampanje za uređenje dva igrališta. Na ovaj način Žitopek podržava građane i sredinu u kojoj je i nastao. Uz ovu kompaniju, podršku kampanji Da skockamo Kocku i Tutino pružili su i „AdverCity“, Grad Niš, Južne vesti i Banker radio.

LFN poziva sve sugrađane da zajedno, korak po korak, uređuju i ulepšavaju grad i na taj način stvore sredinu koja će negovati pozitivne vrednosti.

***

Tokom cele kampanje prodato je više od 88.000 pogačica od kojih je po pet dinara odlazilo u budžet za uređenje Kocke i Tutinog. Podsećamo da Lokalna fondacija Niš podržava ideje sugrađana koji žele da promene svoj komšiluk, svoju ulicu i tako unaprede život svih.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde