Naslovna Društvo Pravoslavna Eparhija niška izražava najdublje blagodarenje svim pojedincima i institucijama koji su...

Pravoslavna Eparhija niška izražava najdublje blagodarenje svim pojedincima i institucijama koji su pomogli evakuaciju naših sunarodnika iz sukobom zahvaćenog Izraela

0
PODELI
U jeku trenutnih nemilih događaja i ratnog vihora koji je zahvatio Svetu Zemlju, Pravoslavna Eparhija niška želi da izrazi svoje najdublje blagodarenje svim pojedincima i institucijama koji su pomogli bezbednu evakuaciju naših sunarodnika iz sukobom zahvaćenog Izraela.

Pravoslavna Eparhija niška najpre iskazuje zahvalnost Njagovoj Svetosti Patrijarhu srpskom g. Porfiriju i Predsedniku Republike Srbije gospodinu Aleksandru Vučiću, Vladi Repiblike Srbije, Ministarstvu spoljnih poslova Republike Srbije, Ambasadi Republike Srbije u Izraelu, kao i svim drugim ustanovama i pojedincima koji su pomogli sigurnom povratku naših hodočasnika, među kojima su bili i učenici završne godine niške Bogoslovije Svetih Кirila i Metodija.

Blagodareći primerima čovekoljublja, molimo se Gospodu Bogu i Presvetoj Bogomajci, kao i svima Svetima, da svima koji su svojim trudom i zalaganjem pomogli izbavljenju naših sunarodnika uzvrati stostrukim blagoslovom, kao i za što skorije okončanje sukoba u Svetoj Zemlji.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde