Naslovna Sve vesti Niš KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
PODELI
JKP Naissus

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U STERIJINOJ ULICI

Kvar na vodovodnoj mreži u ulici Sterijina kod broja 11b, nužan je iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

KVAR NA PRIKLjUČNOJ VEZI U ULICI OBRADA A. KOSTADINOVIĆA

Kvar na priključnoj vezi u ulici Obrada A. Kostadinovića kod broja 9, neophodan je iskop. Zbog radova na popravci priključne veze doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

KVAR NA PRIKLjUČNOJ VEZI U DRAGAČEVSKOJ ULICI

Kvar na priključnoj vezi u Dragačevskoj ulici kod broja 1 u Donjem Komrenu, potreban je iskop. Zbog popravke priključne veze doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U NIŠKOJ BANjI

Voda na ulici Kraljevića Marka kod brojeva 17 i 17a u Niškoj Banji, neophodan je iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI NA MRAMORSKOM BRDU

Voda na ulici na Mramorskom Brdu preko puta Frikom-a, poreban iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru Mramorskog brda.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U SELU TRUPALE

Voda sa ulice odlazi u dvorište stranke u ulici Radničkoj kod broja 24a u selu Trupale, potreban je iskop. Zbog popravke vodovodne biće u prekidu vodosnabdevanje u ovom selu do 15 sati.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravci prvih ventila u ulicama: Šumadijska 1, Jastrebačka 3, Stojana Novakovića 17, Tolstojeva bb, Kraljevića Marka 15, Katićeva 3, Miroslava Jovanovića Mime 101, Berbatovačka 10, Babičkog Odreda 26, Kovanlučka 77, Braće Cvetković 35. Popravke u šahtama obavljaće se i u selima Medoševac i Popovac, na više adresa. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde