Naslovna Sve vesti Niš KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
PODELI
JKP Naissus

ZBOG KVARA NA VODOVODNOJ MREŽI BEZ VODE JE NASELjE BRZI BROD

Došlo je do nove havarije u naselju Brzi Brod, kod fabrike“ZUM TOBEL“. Zbog popravke vodovodne mreže DN 200, ostaje u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati, (koje traje od prethodnog dana u naselju Brzi Brod) do kada se predviđa završetak radova i normalizacija u snabdevanju vodom. Dok traje intervencija dve cisterne sa pijaćom vodom su stacionirane u ul. Pavla Sofrića bb – jedna kod škole i druga u istoj ulici, kod kružnog toka.

POPRAVKE KVAROVA U NASELjU GORNjA VREŽINA

Voda na površini, potrebni su iskopi u naselju Gornja Vrežina,u ulici Generala Koste Protića, i na još dve lokacije. Zbog popravki vodovodne mreže i priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na prostoru naselja Gornja Vrežina.

NASTAVLjAJU SE RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI U GORNjEM MATEJEVCU

Tokom dana nastavljaju se radovi u naselju Gornji Matejevac, u ulicama: Obilićeva kod broja 37 i u sokaku kod mesne zajednice. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja u ovom naselju do 15 sati.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U CERSKOJ ULICI

Voda na asfaltu, potreban je iskop u Cerskoj ulici, kod broja 5. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje u ovoj ulici do 15 sati.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U SELU SEČANICA

Voda na površini, potreban je iskop u selu Sečanica, u ulici Savčinska mala bb. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru sela Sečanica.

POPRAVKA KVARA U ULICI PETRA ARANĐELOVIĆA

Voda sa ulice dolazi u šahtu, potreban je iskop u ulici Petra Aranđelovića, kod broja 65. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Petra Aranđelovića.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde