Naslovna Društvo SAJAM AUTOMOBILA NIŠ 2023 od 6. do 8. oktobra u i ispred...

SAJAM AUTOMOBILA NIŠ 2023 od 6. do 8. oktobra u i ispred Hale „Čair“ od 10 do 20 sati

0
PODELI

XIV Sajam automobila “AUTO MOTO FEST NIŠ” u organizaciji City Marketing Centra doo, održaće se od 6. do 8. oktobra u i ispred Hale „Čair“ od 10 do 20 sati.

PETAK

11:00 – Svečano otvaranje sajma Sajam će otvoriti i goste na otvaranju pozdraviti: – Dragana Sotirovski, gradonačelnica Niša -Dragan Stevanović, državni sekretar u Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture – Milan Stamatović, predsednik opštine Čajetina (Ovogodišnji regionalni prijatelji sajma )

Opština Čajetina je ovogodišnji regionalni prijatelj sajma automobila. Opština Čajetina i Zlatibor predstaviće se na sajmu niškoj publici. Upravo Nišlije česti su gosti najpopularnije turističke destinacije u Srbiji. Zlatibor je i prvi u Srbiji uveo “Zelenu turu” i priključio se zelenog agendi kojoj Niš teži.

12:00 – LCV Konferencija održava se u VIP salonu Hale “Čair”. Kompanija „Vozim na struju“ koja izlaže na Sajmu organizuje prvu LCV konferenciju u Srbiji (Laka dostavna vozila na struju sve su brojnija u poslovnim i privrednim flotama, NPR. Pošte Srbije). Na ovoj jedinstvenoj konferenciji će biti reči o elektrifikaciji voznih parkova. Novine u vezi za elektromobilima, punjačima i baterijama.

SUBOTA

11:00 Nebojša Kocić, predsednik Gradske opštine Medijana, dodela priznanja izlagačima

11:30 Miroslav Milutinović, predsednik Gradske opštine Crveni Krst, dodela priznanja izlagačima

12:00 Bratislav Vučković, predsednik Gradske opštine Palilula, dodela priznanja izlagačima

NEDELJA

15:00 Proglašenje najlepše hostese i mistera ovogodišnjeg Sajma Automobila, Turistička organizacija Niša, direktorka Dragana Božić

Ulaznice se kupuju na biletarnici Hale “Čair”. Pojedinačna je 300,00 dinara, grupne (za više od 10 lica) ulaznice su po 200,00 dinara a deca do 10 godina ne plaćaju ulaz.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde