Naslovna Društvo Poziv za učešće direktnih korisnika (privrednih subjekata) u sprovođenju mera energetske sanacije...

Poziv za učešće direktnih korisnika (privrednih subjekata) u sprovođenju mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova na teritoriji opštine Merošina

0
PODELI
Energeska efikasnost foto: GP018

Pozivamo sve privredne subjekte koji posluju najmanje 2 godine, a koji se bave proizvodnjom, uslugama i radovima na energetskoj sanaciji stambenih objekatada se prijave na Javni Poziv.

Javni poziv za učešće direktnih korisnika (privrednih subjekata) u sprovođenju mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova na teritoriji opštine Merošina biće otvoren za prijave od 13. oktobra. Javni poziv će trajati do utroška finansijskih sredstava za realizaciju projekta „Čista energija i energetska efikasnost za građane u Srbiji“, a najduže do 30.11.2027. Dokumentacija za javni poziv može se preuzeti na internet stranici Opština Merošina www.merosina.org.rs ili lično u prostorijama Opštinske uprave Merošina, pisarnica – kancelarija broj 9, Cara Lazara 17, 18 252 Merošina, koja će biti dostupna od 09. oktobra kako bi smo omogućili privrednicima da na vreme prikupe neophodnu dokumentaciju.

Prijave ne podnositi pre naznačenog datuma .

Za sve dodatne informacije i obaveštenja u vezi Javnog poziva zainteresovana lica se mogu obratiti na kontakt telefon 018 4892 023 ili elektronsku adresu: e-mail: maja.milosavljevic@merosina.org.rs.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde