Naslovna Sve vesti Niš KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
PODELI
JKP Naissus

INTERVENCIJA U PUMPNOJ STANICI NAIS I PREKID NA TOPONIČKOM PUTU

Obavlja se prethodnog dana najavljena intervencija u pumnoj stanici “Nais“. Zbog radova u prekidu je vodosnabdevanje do 12 sati na Toponičkom putu. Bez vode su sela: Čamurlija, vikend naselje, Trupale, Vrtište, Gornja Toponica. Nakon završetka radova predviđa se normalizacija u snabdevanju vodom na celom prostoru.

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI U SELIMA MOKRA I DIVLjANA

Voda na površini, nužni su iskopi u selima Mokra (između pumpne stanice i škole, i 50 metara iznad zemljoradničke zadruge), i Divljana (ispod hrasta). Zbog popravki vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u pomenutim selima Mokra i Divljana.

POPRAVKE KVAROVA U NASELjU PASI POLjANA

Voda na asfaltu, potrebne su intervencije u naselju Pasi Poljana, u ulicama: Lužničkih Srba i Vladislava Ribnikara II prilaz. Zbog popravke priključnih veza biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u pomenutim ulicama.

POPRAVKE KVAROVA U SELU KNEŽICA

Voda na površini, potreban je iskop u selu Knežica, u Nišavskoj ulici bb. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Knežica.

KVAROVI NA MREŽI U DONjEM I GORNjEM MATEJEVCU

Tokom dana će se obavljati iskop na popravci vodovodne mreže u Donjem Matejevcu, u ulici Kralja Aleksandra, kod “Kolomace“, i druga popravka u delu Gornjeg Matejevca. Zbog većeg broja intervencija biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru Donjeg Matejevca i delu Gornjeg Matejevca.

KVAR NA MREŽI U ULICI DEVETI MAJ

Voda na asfaltu, potreban je iskop u ulici Deveti maj, kod broja 14. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanja do 15 sati u ovoj ulici.

POPRAVKA KVARA U SELU ALEKSANDROVO

Izbija voda i otiče u dvorište korisnika u selu Aleksandrovo, kod benz. pumpe. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Aleksandrovo, ali je moguć prekid vodosnabdevanja i na prostoru Mramorskog brda.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravci prvih ventila u ulicama: naselje Brzi Brod – Medijana 2, Somborska 31, Đorđa Andrejevića Kuna 3, Glamočka 6, Branimira Ćosića 4a, Episkopa niškog Dositeja 2, Ledi Pedžet 6, Matejevački put 17, i na još nekim adresama u selu Mokra. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde