Naslovna Sve vesti Niš КVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREКIDI U VODOSNABDEVANJU

КVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREКIDI U VODOSNABDEVANJU

0
PODELI

КVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI U GORNJEM MATEJEVCU
Voda na površini, nužni su iskopi u Gornjem Matejevcu, u ulicama Livađanskoj 22/a, Hajduk Veljkovoj 47 i Delovoj. Zbog popravki vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u pomenutim ulicama, ali je moguć prekid i na prostoru celog naselja Gornji Matejevac.

INTERVENCIJA U ULICI VIZANTIJSКI BULEVAR
U toku su radovi na vodovodnoj mreži u ulici Vizantijski bulevar. Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru od trgovinskog objekta Agrohim do tržnog centra Roda.

POPRAVКE КVAROVA U BUBANJ SELU I NA BATUŠINAČКOM PUTU
Voda na površini, potrebna su dva iskopa: u Bubanj selu i naselju Mramorsko brdo, put za Batušinac (druga ulica desno). Zbog popravki vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Bubanj selu i moguć prekid u naselju Mramorsko brdo.

КVAROVI NA MREŽI I POPRAVКE PRIКLJUČNIH VEZA U GORNJOMATEJEVAČКOJ
Tokom dana obavljaće se više intervencija u Gornjomatejevačkoj ulici, iskop zbog kvara na vodovodnoj mreži i više osposobljavanja prvih ventila. Zbog većeg broja intervencija biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru Gornjomatejevačke ulice.

КVAR NA MREŽI U PRIJEZDINOJ ULICI
Voda na asfaltu, potreban je iskop u Prijezdinoj ulici, kod broja 2. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanja do 15 sati u Prijezdinoj ulici.

POPRAVКE КVAROVA U SELU SEČANICA
Voda na površini, potrebne su intervencije u selu Sečanica. Zbog popravki vodovodne mreže i priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selu Sečanica.

POPRAVКE КVAROVA NA PRVIM VENTILIMA
Tokom dana obavljaće se radovi na popravci prvih ventila u ulicama: naselje Nikola Tesla – Niška 47, Braće Cvetković 28, Episkopa niškog Dositeja 2, Bukovička 16, Кninska 21, Deligradska 10, Niška Banja – Sinđelićeva 4, Železnička 14, Ljubomira Nikića 13, Rašićeva 4a, Prva Кutina – Svetog Arhangela Gavrila 33, Vojislava Vučkovića 21, Nevesinjska 17, i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde