Naslovna Sve vesti Niš Održana prezentacija najsavremenijih mašina za obeležavanje horizontalne signalizacije

Održana prezentacija najsavremenijih mašina za obeležavanje horizontalne signalizacije

0
PODELI
foto: Parking Servis Niš

Predstavnici firme GFP, koja se bavi prodajom najsavremenijih mašina za obeležavanje horizontalnih oznaka kolovoza, održali su danas prezentaciju novih mašina za obeležavanje gradskih lokacija.

Kao neko ko je dugogodišnji partner našeg preduzeća, odlučili su da prezentacija bude izvedena i u Nišu u dvorišnom prostoru Parking servisa tj. Službe za signalizaciju, javno osvetljenje i novogodišnju dekoraciju, koja je zadužena za obeležavanje horizontalnih oznaka na gradskim saobraćajnicama.

U prisustvu njihovog zastupnika za Južnu Evropu i Bliski Istok Sebastijana Bardouksa i direktora JKP-a „Parking servis“- Niš Dejana Dimitrijevića, prikazan je rad mašine za sušenje vlažnog kolovoza CEmar, koja radi na principu vrelog vazduha, a osim sušenja kolovoza pod pritiskom uklanja sve površinske naslage na kolovozu poput prašine, grumene zemlje, kamenčića i slično.

Takođe, prikazan je rad beloruske Stim mašine sa istovremenim puštanjem pune i isprekidane linije, kao i tačkasto obeležavanje linija. Interesovanje je izazvala Graco mašina na baterije, koja je posebno pogodna za mobilnost i obeležavanje manjih površina na različitim lokacijama.

Osim toga, prisutni su upoznati i sa aluminijumskim mašinama za obeležavanje u objektima sa visokim ekološkim zahtevima i mašinom Contur 90HP za obeležavanje kolovoznih oznaka hladnom debeloslojnom plastikom.

Izražavamo zadovoljstvo i nadu da smo bili dobri domaćini ne samo ovakvoj kompaniji kakva je GFP iz Beograda već i drugim gostima iz države i regiona koji su došli radi upoznavanja sa novim tehnologijama i mašinama iz pomenutog domena.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde