Naslovna Sve vesti Niš KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
PODELI
JKP Naissus

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI U SELU JELAŠNICA

Voda na površini, nužni su iskopi na više adresa u selu Jelašnica. Intervencije se rade kod dragstora Diva, u ulicama: Solunskih junaka 23, Kralja Milana bb. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Jelašnica.

POPRAVKE KVAROVA U NASELjU GORNjA VREŽINA

Voda curi na više lokacija u naselju Gornja Vrežina. Potrebni su iskopi u ulicama: Iverička 5, naselje Gradac. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u naselju Gornja Vrežina.

INTERVENCIJE U NASELjU MRAMORSKO BRDO

Voda na površini, potrebno je više iskopa u naselju Mramorsko brdo, na adresama: put za Batušinac (druga ulica desno), prema rezervoaru (neasfaltirana ulica, od groblja druga levo), i kod rezervoara. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u naselju Mramorsko brdo.

KVAROVI NA MREŽI U ULICI KRALjA STEFANA PRVOVENČANOG

Voda na asfaltu, potrebna su dva iskopa u ulici Kralja Stefana Prvovenčanog, kod brojeva 15 i 20. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice, od skretanja za Mačvansku do semafaora kod ckve Sveti Luka. Moguć je prekid i u delu Mačvanske ulice, delu Svetosavske i delu Sedmog jula.

KVAROVI NA MREŽI NA GABROVAČKOM PUTU I SELU GABROVAC

Voda na površini, potrebni su iskopi na Gabrovačkom putu, u ulici Generala Vladimira Talića bb, i selu Gabrovac, u ulici 22. Decembar br. 7. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u .

POPRAVKA KVARA U ULICI PANTELEJSKOJ

Voda na površini, potreban je ručni iskop u Pantelejskoj ulici, kod broja 48. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Pantelejskoj ulici.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravci prvih ventila u ulicama: Cetinjska 5, Dragoljuba Jovanovića Draže, Ratka Jovića 6, Čokotska 13, Jagoša Lalatovića 3, Železnička 14, Blačka 2, Kravljanska 11, Branko Bjegović – ul. Đorđa Blagojevića Bore 3, Obrena Nikolića 17, , u selu Gabrovac na više adresa. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde