Naslovna Sve vesti Niš Saradnja sa građanima u vrhu prioriteta

Saradnja sa građanima u vrhu prioriteta

0
PODELI
foto: JKP Mediana

Saradnja sa građanima je u vrhu prioriteta kada su primedbe, predlozi i sugestije u pitanju, zbog toga smo otvorili nekoliko kanala komunikacije sa građanima („Ekolovac“, „Prijavi problem na sajtu”, “telefonski broj”, “i mejl adresu”…)

Na svaki prijavljeni problem reagujemo odmah i u skladu sa time koliko je vremena potrebno rešavamo primedbe građana (u 80% slučajeva prođe manje od 24h od prijave do rešenja).

Konkretno u ovom slučaju radi se o otpadu pored kontejnera u ulicama Patrisa Lumumbe, Naserovoj, Branka Miljkovića…
Takođe smo uklonili i mini divlju deponiju u ulici Dr Miodraga Lazića, odmah po prijavi.

Ostaje apel svim nesavesnim građanima da otpad ne odlažu pored kontejnera, jer je to kažnjivo i ruži nam grad kao i zahvalnost svim savesnim građanima koji nam ovakve probleme prijavljuju.

Podsećamo da smo pokrenuli sveobuhvatnu anketu kako bi angažovali građane i prikupilo njihove stavove i sugestije u vezi sa ključnim aspektima komunalnih usluga. Anketa se fokusira na teme kao što su reciklaža, divlje deponije, javna higijena, sakupljanje i transport komunalnog otpada, kao i očuvanje zelenih površina.

Link :

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeNgu3rPygtZRs5qEWWr-2kHd1dEK_d1y6W7zSpEAgU2MzzpQ/viewform?fbclid=IwAR1yGWbYfRiSl1_lbbHjkSZCmOl3dGG-9ZyhkaAj8W2ShxWKnW37RMKbhS8_aem_ASC4RypQ325hCsL9JDJZ3SNJHmkPuVIMFN6olGrJJpBkMPdqayb79o480SZI-ha1Z1w&mibextid=Zxz2cZ

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde