Naslovna Sve vesti Niš KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
PODELI
JKP Naissus

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U MOKRANjČEVOJ ULICI

Voda na asfaltu, nužan je iskop u Mokranjčevoj ulici, kod broja 22. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu Mokranjčeve ulice, od marketa Idea do restorana Vidikovac.

KVAR NA MREŽI NA UGLU ULICA BRENIČKE I VIKTORA IGOA

Kvar na vodovodnoj mreži, nužan je iskop na uglu ulica Breničke i Viktora Igoa. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje u pomenute dve ulice do 15 sati.

POPRAVKA KVARA NA VINIKU

Kvar na vodovodnoj mreži, nužan je iskop na Viniku, u ul. Petra Božovića bb. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Petra Božovića, ali je moguć prekid i u naselju Vinik.

KVAR NA PRIKLjUČNOJ VEZI U ULICI DEVETI MAJ

Voda na površini, potreban je iskop u ulici Devetog Maja, kod broja 14. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ovoj ulici.

POPRAVKA KVARA NA UGLU PARAĆINSKE I SVETOLIKA RANKOVIĆA

Voda na površini, nužan je iskop na uglu ulica Paraćinske i Svetolika Rankovića. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u pomenutim ulicama.

KVAR NA MREŽI U BELOPALANAČKOJ ULICI

Voda na asfaltu, potreban je iskop u Belopalanačakoj ulici bb, kod potpornog zida. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Belopalanačkoj ulici, ali je moguć prekid i u delu ulice Braće Ignjatović.

KVAR NA MREŽI U BETOVENOVOJ ULICI

Voda na površini, potreban je iskop u Betovenovoj ulici, kod broja 23. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Betovenovoj ulici.

POPRAVKA KVARA U CERSKOJ ULICI

Voda na površini, potreban je iskop u Cerskoj ulici, kod broja 5. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Cerskoj ulici.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravci prvih ventila u ulicama: Stevana Kaćanskog 7, Ledi Pedžet 2, Druge proleterske brigade 4, Stojana Novakovića 8, Milentijevoj 25, Anete Andrejević 5, Jeremije Živanovića 7, Marka Jovanovića 41, Ratka Sofijanića 3, Dimitrija Dragovića 29, Trg Kralja Milana – javna česma, u Knez Selu-vikend naselje i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde