Naslovna Društvo Nedelja 24. septembar – Porodični dan u Cineplexxu uz Patrolne šape

Nedelja 24. septembar – Porodični dan u Cineplexxu uz Patrolne šape

0
PODELI

U nedelju, 24. septembra od 12 do 17 časova biće održan Porodični dan u Cineplexx-u. Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Dođite na druženje i uživajte u novoj avanturi Patrolnih šapa u Gradu pustolovina. Za sve mališane smo pripremili originalni poster filma. Kreativne radionice inspirisane ovim preslatkim kucama, očekuju vas u Cineplexx Niš bioskopu od 12 do 15 časova.

Za Skaj, koja je najmanja u njihovom timu, nove moći su ostvarenje snova. Ali, stvari će postati loše kada Hamdinger, njihov najveći neprijatelj, pobegne iz zatvora i udruži se sa ludim naučnikom, kako bi ukrao supermoći za dva zlikovca. Dok sudbina Grada pustolovina visi o koncu, Moćne Kuce moraju da zaustave zlikovce pre nego što postane kasno, a Skaj će morati da nauči da čak i oni najmanji mogu da naprave najveću promenu.

U sinhronizaciji su učestvovali: Marija Stokić, Milena Živanović, Milan Tubić, Anja Orelj, Ivana Tenjović, Jovana Cavnić, Branislav Jevtić, Tanja Živković, Mateja Vukašinović, Nikola Todorović.

Ne propustite Porodični dan u Cineplexx Niš bioskopu i pogledajte kakve sve nove avanture čekaju naše omiljene MOĆNE KUCE!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde