Naslovna Društvo ,,ŠTO SE BORE MISLI MOJE“ U CINEPLEXX NIŠ BIOSKOPU

,,ŠTO SE BORE MISLI MOJE“ U CINEPLEXX NIŠ BIOSKOPU

0
PODELI

Specijalna projekcija najnovije istorijske domaće drame ,,Što se bore misli moje” biće održana u petak, 22. septembra od 20.30 časova u Cineplexx Niš bioskopu. Gostima bioskopa predstaviće se deo autorske i glumačke ekipe filma nakon projekcije. Ulaznice su u prodaji na blagajni bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Srbija će se još jednom naći na prekretnici…

Film prati poslednje dane srpskog kneza Mihaila Obrenovića, zaljubljenog čoveka koji se bori sa osećajem dužnosti prema svom narodu dok se protiv njega kuje kobna zavera, koja će zaustaviti oslobađanje balkanskih naroda.

Uloge u filmu tumače Dragan Mićanović, Miloš Timotijević, Nebojša Dugalić, Nataša Ninković, Aleksandar Srećković Kubura, dok režiju potpisuje Milorad Milinković.

Ovaj uzbudljivi istorijsko politički triler govori o ubistvu kneza Mihaila Obrenovića, kao i događajima koji su prethodili samom tragičnom činu koji se desio u Košutnjaku 1868. godine.

Trejler filma ,, Što se bore misli moje“

Ne propustite specijalnu projekciju filma u Cineplexx Niš bioskopu 22. septembra i priliku da pozdravite deo autorske i glumačke ekipe filma.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Cineplexx Niš bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde