Naslovna Društvo Niški SNS i koalicija „Niš, moj grad“ spremni za izbore, samo čekaju...

Niški SNS i koalicija „Niš, moj grad“ spremni za izbore, samo čekaju datum

0
PODELI
Članovi niškog SNS-a predsednik Skupštine Boban Džunić i gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski istakli su da je Srpska napredna stranka spremna za izbore na svim nivoima. Branislav Jovanović iz koalicije „Niš, moj grad“ takođe navodi da su spremni i da imaju jasan program i kadrove.

Gradonačelnica navodi da su njihov glavni adut za predstojeće izbore rezultati iz prethodnih 12 godina. Ona dodaje da su Nišlije i te kako osetile da žive bolje nego ranije.

Dragana Sotirovski, foto: GP018

Srpska napredna stranka na lokalu je svakako spremna za izbore. Kada budu raspisani mi ćemo pokazati šta smo radili ovih 12 godina i ono što je najbitnije, kakvi su rezultati za nama. Na koji način građani žive bolje u Nišu, a činjenica je da žive bolje, jer nam je i plata porasla u poslednjih 10 godina gotovo dvostruko. Broj zaposlenih je u poslednjih 10 godina u Nišu za 29 hiljada viši“, poručila je Sotirovski.

Ona je dodala da je uz pomoć države u Niš došlo devet investitora i da se nada da će uskoro doći i deseti.

Njen stranački kolega i predsednik Skupštine Grada Niša Boban Džunić je rekao da je Srpska napredna stranka sa svojim organima u Nišu apsolutno spreman za izbore.

Dr. Boban Džunić, foto:GP018

Da li će izbora biti ne znam. Znam da se opozicija do skoro tražila i protestovala da izbora ne bude, u zadnjim danima opozicija traži da izbora bude. Tražili su da izbori budu raspisani u decembru, to znači da bi bili održani u zakonski predviđenom roku negde u martu. Nakon toga su tražili da izbori budu održani u decembru. Mogu samo da vam kažem da Srpska napredna stranka sa svim svojim organima u Nišu, apsolutno spreman za svaki vid izbora koji budu bili predviđeni, zakazani i održani“, izjavio je Džunić.

Iz koalicije „Niš, moj grad“ dolazi poruka da su njihovi kadrovi stručni i ostali lojalni cilju za razliku od drugih. Branislav Jovanović iz ove koalicije navodi da imaju program i da bi bez njih trenutna gradska vlast imala još gore rezultate.

Branislav Jovanović, foto:GP018

Imamo program i imamo kadrove koji se nisu brukali. Do juče se ovi grlili u belim košuljama, sad se rasturili kumovi, a mi smo ostali osam godina zajedno. Niko nas nema ni za šta. Za razliku od drugih koji su ostali u biznisu. Danas je najgore kritikovati opoziciju, to je zločin. U ovim teškim vremenima, kada se radi sve i svašta, Niš više nema vremena za eksperimente, mi „Niš, moj grad“ smo ovde da ne bude još gore“, naveo je Jovanović.

Redovni lokalni izbori u Nišu će biti održani naredne godine, za sada nije poznato da li će istovremeno biti održani i parlamentarni izbori. Predsednik Srbije je najavio mogućnost raspisivanja izbora do kraja godine za 4. mart ili nedelju dana ranije.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde