Naslovna Društvo GO Medijana: Medalje Nade, Ivana i Janje potvrda uspešnosti niškog kluba

GO Medijana: Medalje Nade, Ivana i Janje potvrda uspešnosti niškog kluba

0
PODELI
Predsednik Gradske opštine Medijana, Nebojša Кocić, ugostio je u svom kabinetu, članove Кik boks kluba „Niš“ Nadu Кrivačević, Ivana Кrivačevića i Janju Savić, koji su na nedavno završenom Evropskom prvenstvu u Istanbulu, ostvarili izuzetne rezultate.

Predsednik Кocić je u ime GO Medijana i u svoje lično ime, uputio čestitke, pre svega takmičarima na zapaženim plasmanima i osvojenim medaljama, ali i njihovom treneru za ogroman trud i zalaganje, sa željom za još mnogo novih sportskih uspeha.

Kik boks klub “Niš”, foto:GP018

Mladi ljudi, poput Nade, Ivana i Janje, svojim uspesima motivišu decu, da se aktivnije bave sportom, jer pokazuju da se talenat, trud i rad prepoznaju i nagrađuju, istakao je ovom prilikom predsednik.
Кocić je dodao da su takmičari još jednom, pokazali ogromnu istrajnost i sportski duh , kao i želju za pobedom, koja ih motiviše da Niš bude grad najboljih kik boksera.

U ime kluba i takmičara, na ukazanom poverenju i na dosadašnjoj podršci najveće niške opštine, zahvalnost je uputio Srđan Radulović, trener Кik boks kluba „Niš“ i selektor reprezentacije Srbije u ovoj sportskoj disciplini.
Takmičarka Nada Кrivačević postala je šampion Evrope, dok je njen brat blizanac, Ivan Кrivačević osvojio srebro, a Janja Savić, bronzu.

Sva tri takmičara, članovi su kluba „Niš“ od 2019.godine i višestruki su šampioni Srbije u kik boksu, a Nada i Ivan, koji su talenat za sport, nasledili od majke, šampioni Balkana. Nada i Janja, svetske su prvakinje iz 2022.u Italiji, a Ivan vicešampion sveta iz 2022.
Predsednik Nebojša Кocić, gostima je uručio prigodne poklone, a na prijemu je dogovoreno i da se takmičari i ovaj klub, novčano nagrade.

Kik boks klub ” Niš”, foto:GP018

Inače, klub „Niš“ godinama je vodeći kik boks klub u Srbiji i prema kriterijumima uspešnosti na državnim prvenstvima, Кik boks Saveza Srbije, najbolji je klub u 2022.godini, a po uspesima, koje postižu, apsolutni šampioni i u 2023.godini.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde