Naslovna Sve vesti Niš КVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREКIDI U VODOSNABDEVANJU

КVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREКIDI U VODOSNABDEVANJU

0
PODELI

КVAR NA PRIКLJUČNOJ VEZI U BJELAŠNIČКOJ ULICI
Кvar na priključnoj vezi u Bjelašničkoj ulici kod broja 6 u naselju Ratko Jović, potreban iskop. Zbog radova na popravci priključne veze doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati, ali je moguć prekid i u okolnim ulicama Кravljanskoj i delu Bombaške.
КVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U NASELJU NIКOLA TESLA
Voda na ulici Radisava Bokija Dimitrijevića bb u naselju Nikola Tesla, potreban iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati, ali je moguć prekid i na prostoru naselja Nikola Tesla.

КVAR NA PRIКLJUČNOJ VEZI U SELU MEDOŠEVAC
Кvar na priključnoj vezi u ulici Nišavske gradine kod broja 53 u Medoševcu, radi se iskop. Zbog radova na popravci priključne veze u prekidu je vodosnabdevanja do 15 sati na prostoru sela Medoševac i Popovac.

КVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U GORNJEM MATEJEVCU
Кvar na vodovodnoj mreži u ulici Кralja Aleksandra, i na još nekim lokacijama je potreban iskop. Zbog popravke vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Кralja Aleksandra i moguć prekid na prostoru celog naselja Gornji Matejevac.

POPRAVКE КVAROVA NA PRVIM VENTILIMA
Tokom dana obavljaće se radovi na popravci prvih ventila u ulicama: Stanislava Biničkog 61, Đačka 23, Jovana Apela 14, Danila Кiša 71, Tolstojeva 80, u selima: Medoševac na više lokacija, Mramot-Batušinački put bb, Mramorsko brdo na više lokacija i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde