Naslovna Sve vesti Niš KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
PODELI
JKP Naissus

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U GORNjEM MATEJEVCU

Voda na površini u Gornjem Matejevcu, nužno je raskopavanje u ulici Branka Miljkovića, kod broja 10, i na više mesta intervencije na prvim ventilima. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Branka Miljkovića, delu ulice Kralja Aleksandra, ali je moguć prekid i na prostoru celog naselja Gornji Matejevac.

POPRAVKA VODOVODNE MREŽE U ULICI MILANA ANDONOVIĆA

U zemljanom delu izbija voda, potreban je iskop u ulici Milana Andonovića, kod brojeva od 19-23. Zbog popravke vodovoddne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje u ul. Milana Andonovića do 15 sati, ali je moguć prekid i u okolnim ulicama.

POPRAVKA PRIKLjUČNE VEZE UU KOZARAČKOJ ULICI

Voda na površini, nužan je iskop u Kozaračkoj ulici, kod broja 9. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Kozaračkoj ulici.

KVAR NA PRIKLjUČNOJ VEZI U ULICI CARA DUŠANA

Voda sa ulice dolazi u šahtu, potreban je iskop u ulici Cara Dušana, kod broja 101/7. Zbog radova na popravci priključne veze doći će do prekida vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Cara Dušana (stambena zgrada), i okolna domaćinstva.

KVAROVI NA PRIKLjUČNIM VEZAMA U PASI POLjANI

Nastavljaju se radovi od prethodnog dana u ulici Braće Mrnjavčević, kod brojeva 27, 28 u Pasi Poljani, ali su popravke prvih ventila i u drugim ulicama: Radivoja Koraća, Osme srpske brigade, Gligorija Đaka. Zbog radova na osposobljavanju priključnih veza doći će do prekida vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Braće Mrnjavčević, ali je moguć prekid i na prostoru celog naselja Pasi Poljana.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravci prvih ventila u ulicama: Ajdanovačkoj 2 –u naselju Branko Bjegović, Mladosti 91, Vizantijskom bulevaru 60, Veljka Markovića 11-u naselju Ratko Jović, Dubrovačkoj 24, Gordane Todorović 3, Milenka Hadžića 13, Krste Stefanovića 18, Bore Vukomirovića 42, Đerdapskoj 34, Roberta Koha 10, i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde