Naslovna Sve vesti Niš KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
PODELI
JKP Naissus

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U NASELjU RATKO JOVIĆ

Kvar na vodovodnoj mreži u Bjelašničkoj ulici kod broja 6 u naselju Ratko Jović, potrebno raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

KVAR NA PRIKLjUČNOJ VEZI U ULICI GAVRILA PRINCIPA

Kvar na priključnoj vezi u ulici Gavrila Principa kod brojeva 15 i 17, potreban iskop. Zbog radova na popravci priključne veze doći će do prekida vodosnabdevanja u ul. Gavrila Principa do 15 sati, ali je moguć prekid i u okolnim ulicama: Stevana Sremca, Branka Radičevića, Jovana Babunskog.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U NASELjU BRANKO BJEGOVIĆ

Kvar na vodovodnoj mreži u ulici Stevana Sinđelića kod broja 8 u naselju Branko Bjegović, potreban iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

KVAR NA PRIKLjUČNOJ VEZI U GORNjEM MATEJEVCU

Kvar na priključnoj vezi u ulicama Stanoja Glavaša i Vinogradarskoj. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovim ulicama do 15 sati.

KVAR NA PRIKLjUČNOJ VEZI U PASI POLjANI

Kvar na priključnoj vezi u ulici Braće Mrnjavčevića u Pasi Poljani, potrebno raskopavanje. Zbog radova na popravci priključne veze doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

POPRAVKE PRIKLjUČNIH VEZA U SELU POPOVAC

Neophodno je više intervencija na prvim ventilima u selu Popovac, u ulicama: Železničko naselje, Sedmog jula, 29. Novembar, Jablaničkoj. Zbog ospososbljavanja priključnih veza biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selima Popovac i Medoševac.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravci prvih ventila u ulicama: Zetska SC Čair, , Bitoljska-prilaz(stambena zgrada), Vardarska 3, Jasenove vode 5, Španskih boraca 2, u selima: Gornji Matejevac na više lokacija, Berčinac. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde