Naslovna Društvo HUMANITARNA ROLERIJADA U NIŠKOJ TVRDJAVI

HUMANITARNA ROLERIJADA U NIŠKOJ TVRDJAVI

0
PODELI
Ski klub Niš 24.09. od 12-18h organizuje veliku humanitarnu rolerijadu u Niškoj tvrdjavi! U nedelju će se na točkovima, svi zajedno, boriti za Janu kojoj je uspostavljena dijagnoza Tetralogija Fallot sa kojom se bori jako dugo. Prvu operaciju imala je sa godinu i 3 meseca u Tiršovoj.

Druga operacija urađena je 2011.godine zbog pogoršanja njenog zdravstvenog stanja. Hirurška intervencija je rađena u inostranstvu kada je tokom hospitalizacije nakon mesec dana urađena i operacija kritične subglostične stenoze traheje. Između operacija su urađene i nekoliko katetarizacije, ali je Jani sada potrebna naša pomoć kako bi otišla na treću operaciju u inostranstvu.

Rolerijada u organizaciji Ski kluba “Niš” održaće se u 3 različita segmenta:

1. Trka na rolerima – od 13h
Svi učesnici od 6 do 96 godina, imaće priliku da pokažu svoje sposobnosti i brzinu na rolerima utrkujući se na distanci i poligonu. Ovaj dogadjaj biće organizovan u kategorije – U6 (do 6 godina), U8 (do 8god), U12, U14 i U96(od 15 do 96god).

2. Revijalni trening – Slalom na rolerima – od 15h
Posetioci i učesnici će imati priliku da gledaju (ili ako su dovoljno hrabi – učestvuju) na Alpskom Roller ski revijalnom treningu. Alpski Roller ski kao jedan od načina kako skijaši ostaju u formi i tokom letnje sezone, biće održan na nizbrdici odmah iznad letnje pozornice! Ovde će i svi posetioci imati priliku da probaju SKI simulator i saznaju nešto više o samom skijaškom sportu!

3. Revijalni trening Skateboard udruženja – od 14-18h

Ovog vikenda će se skijaši i borderi naći na jednom mestu, zajedno! Svi posetioci imaće priliku da saznaju sve o skateboarding-u koji je nedavno postao olimpijski sport! Udruženje skateboard-era našeg grada će vam pokazati i objasniti sve sto treba da znate, kao i biti sa vama ukoliko želite da prvi put probate ovu aktivnost!

Da Janino srce nastavi i dalje da kuca!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde