Naslovna Sve vesti Niš KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
PODELI
JKP Naissus

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI NA UGLU ULICA DUBROVAČKE I ŽIVORADA KOSTIĆA MORAVCA

Kvar na vodovodnoj mreži na uglu ulica Dubrovačke i Živorada Kostića Moravca, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovim ulicama do 15 sati, ali je moguć prekid i na širem prostoru, u ulicama: Kolubarskoj, Užičkoj, Druge Proleterske brigade, Zvorničkoj, i delu Knjaževačke.

KVAR NA PRIKLjUČNOJ VEZI U ULICI DIMITRIJA TUCOVIĆA

Kvar na priključnoj vezi u ulici Dimitrija Tucovića kod broja 43-1, nužan je iskop. Zbog radova na popravci priključne veze doći će do prekida vodosnabdevanja u delu ove ulici do 15 sati, u neposrednom okruženju mesta popravke.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U PASI POLjANI

Kvar na vodovodnoj mreži u ulici Braće Mrnjavčevića kod broja 33, potrebno raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U GORNjEM MATEJEVCU

Voda na početku Vinogradarske ulice u Gornjem Matejevcu, potreban je iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se popravke po šahtama u naselju Ratka Jovića – ul. Branka Bjegovića 17/b, u Niškoj Banji – u ul. Milana Obrenovića 21, nas. Nikola Tesla – Zaplanjska 37, 29, AVNOJ 15, Užičkoj 17, Kragujevački Oktobar 23, nas. Brzi Brod – Ljubomira Nedeljkovića 10/b, Slavka Miltića 3. Popravke se vrše i u ulicama: Blačkoj 42, Paljinskoj 17, Ražanjskoj 15, Beogradskoj 1, i u još nekima. Zbog osposobljvanja prvih ventila moguć je prekid u snabdevanju vodom na pomenutim lokacijama do 15 sati.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde