Naslovna Društvo Sandra Silađev na dejtu u Narodnom pozorištu

Sandra Silađev na dejtu u Narodnom pozorištu

0
PODELI
Sandra Silađev foto: Dragan Sretenović

Autorska monodrama glumice Sandre Silađev ,, Dejt” biće održana u Narodnom pozorištu u Nišu 27.septembra sa početkom od 20h.

Sredovečna gospođa i samohrana majka Olivera Živković je izašla na zakazani ljubavni sastanak. Međutim, njen “dejt” se ne pojavljuje. Olivera, dakle, čeka.

Koga i šta? Da li će saznati rezultate svojih zdravstvenih nalaza? Hoće li otkriti koji je smisao braka i zaklinjanja na večnu ljubav? Kako Olivera tretira majčinstvo i tumači položaj žene u današnjem društvu? Da li će shvatiti zašto je dužina haljine i visina štikle obrnuto proporcionalna jačini morala? Hoće li saznati da li su kafići prilagođeni potrebama osoba sa invaliditetom? Da li je svet sigurno mesto za tinejdžerke? Da li je bolje biti plaćena ili neplaćena domaćica? Kako samohrana majka u isto vreme i doji bebu i ide na posao?

Odgovore na sva ova pitanja publika u Nišu će moći da sazna 27. septembra od 20 sati u Narodnom pozorištu u Nišu.

Niš Sandra Silađev

Olivera se oseća kao dama, usedelica, babadevojka i raspuštenica, čak i kao udovica mada niko nije umro. Sluđena je kategorizacijama i čudnim odnosima između ljubavnika u 21 veku. Smatra da ne traži mnogo od života, samo i jednostavno ono što svaki odrasli pojedinac želi za sebe – da pronadje svoju srodnu dušu. Ima li je za Oliveru na “ovom celom svetu”? Ili bar na internetu?

Publika će biti u prilici da prati tok Oliverinih misli ali i da pomogne u odgovorima na neka od ovih pitanja tokom specijalnog “Q & A” epiloga.

– Radujem se ponovnom susretu sa niškom publikom već na početku nove pozorišne sezone. Prošlog leta igrala sam monodramu “Dejt” na letnjoj pozornici Niške tvrđave. Sa velikim nestrpljenjem očekujem izvođenje monodrame u Narodnom pozorištu 27. septembra i povratak u Niš – rekla je Sandra Silađev.

Prodaja karata je preko sajta tickets.rs i na svim njihovim prodajnim mestima.

Cene ulaznica su 1.400 i 1.200 dinara.

NAPOMENA: Ova monodrama nije za maloletne osobe.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde