Naslovna Društvo Vučić sutra u Nišu na obeležavanju početka radova na izgradnji fabrike Palfinger

Vučić sutra u Nišu na obeležavanju početka radova na izgradnji fabrike Palfinger

0
PODELI
Fabrika Palifinger

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće sutra na obeležavanju početka radova na izgradnji fabrike Palfinger u Nišu.

Kompanija PALFINGER je međunarodna, tehnološka i mašinska kompanija i vodeći svetski proizvođač i pružalac inovativnih rešenja za dizalice i sisteme podizanja. Sa oko 12.500 zaposlenih na više od 30 lokacija i mrežom prodaje i usluga sa oko 5.000 servisnih centara širom sveta, kompanija PALFINGER stvara dodatnu vrednost rešavajući izazove koju pred nju stavljaju njeni kupci. Kompanija PALFINGER dosledno nastavlja svoj put ka pružanju inovativnih i potpunih rešenja koja povećavaju efikasnost i poboljšavaju operativnost, dok istovremeno koristi potencijal digitalizacije u svom celokupnom lancu prodaje i vrednosti.

Da bi optimalno iskoristila svoj potencijal, kompanija PALFINGER će proširiti svoju proizvodnu mrežu novom lokacijom u Nišu, na geografski idealnom mestu. Kompanija PALFINGER uložiće više od 35,5 miliona evra u vrhunsku fabriku komponenti za internu proizvodnju i to smatra dugoročnim partnerstvom.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde