Naslovna Društvo Niš business run 7. septembra sa 1.500 trkača!

Niš business run 7. septembra sa 1.500 trkača!

0
PODELI
Niš Business Run foto: Raša Aleksić i Saša Đorđević

Najveći sportsko-poslovni događaj na jugu Srbije, Schneider Electric Niš business run, organizuje se u četvrtak 7. septembra od 18 sati u Nišu, uz učešće 1.500 takmičara iz čak 118 kompanija!

Na trci učestvuju zaposleni iz kompanija, udruženja, javnih preduzeća, škola i fakulteta i drugih organizacija. Najvažniji ciljevi ove manifestacije su druženje, povezivanje zaposlenih iz kompanija, promocija sporta i zdravih stilova života.

Staza u dužini od 5km kreće ispred Naučno-tehnološkog parka u ulici Aleksandra Medvedeva. Zatim se ide desno preko Bulevara 12.februar, Bulevara heroja sa Košara, nastavlja se preko Bulevara Nikole Tesle, do Vidin kapije gde takmičari ulaze u tvrđavu i idu ka Letnjoj pozornici kod koje se trka završava.

VAŽNA NAPOMENA: Ulica Aleksandra Medvedeva će biti zatvorena, a na tri pomenuta bulevara kojima takmičari prolaze saobraćaj redukovan (odvijaće se u jednoj kolovoznoj traci) tokom trajanja trke. Bulevari će biti sukcesivno otvoreni nakon što poslednji takmičari prođu tom trasom. Preporuka vozačima je da u periodu od 17 do 20 sati izbegavaju ovaj deo grada.

Trka u Nišu je deo serije od četiri trke u Srbiji – Niš, Novi Sad, Subotica i Beograd. Organizator trke u Nišu je Deli prostor, u partnerstvu sa Naučno-tehnološkim parkom, a uz pokroviteljstvo Gradske opštine Crveni krst.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde