Naslovna Sve vesti Niš RADOVI, KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

RADOVI, KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
PODELI
JKP Naissus

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U ULICI MILANA ANDONOVIĆA

Kvar na vodovodnoj mreži u ulici Milana Andonovića kod broja 19, potreban iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U UČITELj TASINOJ ULICI

Kvar na vodovodnoj mreži u Učitelj Tasinoj ulici kod broja 28, nužno raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati. Prekid u vodosnabdevanju je moguć i u Rajićevoj ulici, Trgu Učitelj Tase, Prijezdinoj i ulici Janka Veselinovića.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U NASELjU DUVANIŠTE

Voda na ulici Majakovskog kod broja 26 u naselju Duvanište, potreban iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati..

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U NIŠKOJ BANjI

Voda na uglu ulice Carice Teodore i Vuka Karadžića u Niškoj Banji, potreban iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovim ulicama do 15 sati.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravci prvih ventila u ulicama: Prijezdina 2, Koste Stamenkovića 23, Dragoljuba Jovanovića Draže na više lokacija, Kravljanska 3, u selima: Čamurlija na više lokacija, Veliki Drenovac-naselje Kitice, Toponički Put na više loacija, Trupale-Kardeljeva 17, Vrtište-Delnička 25, Mramorsko Brdo na više lokacija, Gornje Međurovo na više lokacija, Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde