Naslovna Društvo Lepa Lukić pred koncert u Nišu: Pevaću dokle mogu, daću sve od...

Lepa Lukić pred koncert u Nišu: Pevaću dokle mogu, daću sve od srca da me Niš zapamti

0
PODELI
Lepa Lukić foto: GP018

Lepava Mušović, poznatija pod imenom Lepa Lukić, aktivna je i sa 83 godine na muzičkoj sceni gotovo šest decenija. Pred nastup pred niškom publikom 12. septembra na Letnjoj pozornici istakla je da je imala veliku želju da posle dugog vremena nastupi za Nišlije.

Lepa Lukić, koju mnogi nazivaju kraljicom narodne muzike, prisetila se da je u Nišu nastupala još na početku svoje karijere, gde je otpevala tek nekoliko pesama, jer je na tom koncertu učestvovalo više muzičara.

Sada najavljuje da će pevati više od dva sata, iako je predviđeno da peva samo sat i po.

Lepa Lukić foto: GP018

„Napevaću se u Nišu. Stavili su sat i po da pevam, ja mislim da je to jako malo, pevaću preko dva sata, obećavam. Daću sve od srca da me zapamti Niš, imam veliko iznenađenje da im nešto poklonim. Mnogo mi znači što me moja publika podržava i bodri ovoliko godina, to mi je važnije nego da sam napravila sto hitova“, poručila je Lepa Lukić i nastavila:

„Pevaću dokle mogu, a toliko sam želela da pevam u Nišu. Pevala sam ja i ranije na početku karijere u Nišu, ali to je bilo četiri, pet pesama, bilo nas je tada osmoro“.

Ona je najavila da će na sceni biti i njene kolege, međutim, nije želela da otkrije ko će biti gosti iznenađenja.

Lepa Lukić je navela da se njenoj 56-godišnjoj karijeri ne nazire kraj, ali je rekla da solističkih koncerata više neće biti.

Lepa Lukić press foto: GP018

Koncert počinje u 20 časova 12. septembra na Letnjoj pozornici. Organizator koncerta je Niški kulturni centar.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde