Naslovna Sve vesti Niš RADOVI, KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

RADOVI, KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
PODELI
JKP Naissus

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U ULICI GENERALA MIHAJLA FILIPOVIĆA

Voda na ulici Generala Mihajla Filipovića bb, potreban iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja na Garbrovačkom putu i u selu Gabrovac do 15 sati.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U DONjOJ VREŽINI

Voda na ulici Mije Aleksića kod broja 10 u Donjoj Vrežini, potreban iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U GORNjEM MATEJEVCU

Voda na ulici Hajduk Veljkova kod broja 16 u Gornjem Matejevcu, potreban iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U NIŠKOJ BANjI

Radovi na vodovodnoj mreži u ulici Srpskih Junaka kod broja 3, potreban iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

RADOVI NA POPRAVCI PRIKLjUČNE VEZE U SELU GORNjE MEĐUROVO

Kvar na priključnoj vezi u Ljubiše Cvetkovića Robija bb, potreban iskop. Zbog radova na popravci priključne veze doći će do prekida vodosnabdevanja do 15 sati u ovoj ulici.

RADOVI NA POPRAVCI PRIKLjUČNE VEZE U SELU DONjA TOPONICA

Kvar na priključnoj vezi u vikend naselju u selu Donja Toponica, potreban iskop. Zbog radova na popravci priključne veze doći će do prekida vodosnabdevanja do 15 sati u ovom selu.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravci prvih ventila u ulicama: Gabrovački put bb (2 deo), Ledena Stena 24, Mokranjčeva 59/2, 27.Marta 28. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde