Naslovna Sve vesti Bela Palanka Predsednik opštine Bela Palanka Goran Miljković čestitao đacima polazak u školu

Predsednik opštine Bela Palanka Goran Miljković čestitao đacima polazak u školu

0
PODELI
Goran Miljković foto: Opština Bela Palanka

Čestitam učenicima osnovnih škola, srednjoškolcima, nastavnicima i profesorima početak nove školske godine. Posebne čestitke, ispred lokalne samouprave i u svoje lično ime, upućujem đacima prvacima i želim im srećan početak školovanja.

Dragi prvaci, želim da vam početak škole bude radostan i uspešan, ne samo danas, kada polazite u školu, već tokom celog školovanja. Želim vam puno petica i nagrada, ali i dobrih prijateljstava, jer gradeći mostove prijateljstva i znanja, gradite svoju i našu svetlu i bolju budućnost.

Slušajte i poštujte svoje učitelje, nastavnike i profesore, ali i uživajte u svom detinjstvu, a mi ćemo se kao lokalna samouprava potruditi da i dalje imate odlične uslove za rad i učenje i nastavićemo ulaganje u obrazovnu infrastrukturu i opremanje škola kao što smo i do sada činili.


Želim vam puno uspeha na putu obrazovanja na koji ste zakoračili. Neka vam znanje bude od pomoći da bolje razumete svet i život oko sebe, da budete solidarni i nađete se svom drugu u nevolji. Opština Bela Palanke zajedno sa državom, ulaže mnogo u obrazovanje i stvaranje boljih uslova za rad, kako učenika, tako i nastavnog kadra koji obavlja jedan od najodgovornijih poslova u ovom društvu. Zato sam zahvalan i svim zaposlenima u školama na dosadašnjem radu i verujem da ćete i ubuduće predano raditi sa učenicima.
Među vama, đacima prvacima, su budući lekari, profesori, inženjeri, doktori nauka i vi ste budućnost Bele Palanke i ove zemlje i zato ćemo mi kao lokalna samouprava učiniti sve da imate najbolje uslove za učenje. Neka prvacima ovaj dan ostane u lepom sećanju i istovremeno probudi želju za znanjem i vaspitanjem koje će tokom školovanja sticati.


Još jednom svim učenicima želim puno sreće i uspeha u daljem školovanju a vama đacima prvacima, srećan početak školske godine!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde