Naslovna Društvo Za srednjoškolce od 1. septembra besplatan prevoz

Za srednjoškolce od 1. septembra besplatan prevoz

0
PODELI

Za srednjoškolce od 1. septembra besplatan prevoz Odlukom Gradskog veća pravo na besplatan gradski prevoz u Nišu od sutra, 1. septembra imaće, pored osnovaca, i srednjoškolci mlađi od 19 godina.

Predstavnici grada su u više navrata nagoveštavali tu povoljnost za srednjoškolce, uz objašnjenje da budžet grada uvećan tako da razmatraju mogućnost uvođenja besplatnog prevoza i za redovne učenike srednjih škola.

Da bi se besplatno vozili u gradskom prevozu srednjoškolci moraju da dobiju legitimaciju u Direkciji za gradski prevoz. Za to je potrebno da prilože potvrdu o redovnom pohađanju srednje škole, punoletni učenici kopiju lične karte ili pasoša uz original na uvid, a maloletni kopiju lične karte, pasoša, zdravstvene knjižice ili izvoda iz matične knjige, uz original na uvid, kao i odgovarajuću fotografiju za legitimaciju.

Srednjoškolcima je besplatan prevoz omogućen izmenom odluke o Tarifnom sistemu u javnom gradskom i prigradskom prevozu putnika na teritoriji grada Niša. Ta odluka objavljena je u najnovijem Službenom listu grada Niša.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde