Naslovna Sve vesti Niš RADOVI, KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

RADOVI, KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
PODELI

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U ULICI DESANKE MAKSIMOVIĆ

Kvar na vodovodnoj mreži u ulici Desanke Maksimović kod broja 1, potreban iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI NA BULEVARU MEDIJANA

Kvar na vodovodnoj mreži na uglu ulice Zorana Radosavljevića Čupe, potreban iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U SELU TRUPALE

Kvar na vodovodnoj mreži u ulici 14. oktobar kod broja 10 u selu Trupale, potrebno raskopavanje.Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

KVAR NA PRIKLjUČNOJ VEZI U NIŠKOJ BANjI

Kvar na priključnoj vezi, nužan iskop u Čegarskoj ulici kod broja 16 u Niškoj Balji, potreban iskop. Zbog radova na popravci priključne veze doći će do prekida vodosnabdevanja do 15 sati u ovoj ulici.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravci prvih ventila u ulicama: Gornjomatejevačka na više lokacija, Despota Đurđa 27, Sokobanjska na više lokacija, u selima: Pasi Poljana- Šumarska bb, Radivoja Koraća bb, Osme srpske brigade, Čedomira Krstića, Novoprojektovana 2, Krajkovačka bb, Knez Selo na više lokacija. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde