Naslovna Sve vesti Niš KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
PODELI
JKP Naissus

POPRAVKA KVARA U ULICI DIMITRIJA TUCOVIĆA

Voda na površini, potreban je iskop u ulici Dimitrija Tucovića, preko puta “Žitoprometa“. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevnje do 15 sati u delu ulice Dimitrija Tucovića, na prostoru od železničke stanice do kružnog toka na Ledenoj steni.

RADOVI NA MREŽI U NIŠKOJ BANjI

Voda na površini, nužan je iskop u Niškoj Banji, u ulici Jovana Popovića, u prilazu. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Jovana Popovića.

RADOVI NA PREVEZIVANjU U SELU PALjINA

Radovi na prevezivanju korisnika u selu Paljina, kod nove pumpne stanice. Zbog intervencije na priključnoj vezi biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Paljina.

NASTAVAK RADOVA OD JUČE U GORNjEM KOMRENU

Produžavaju se radovi od prethodnog dana u ulici Vojnika Ivana Bogdanovića, u naselju Gornji Komren. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u istoimenoj ulici, i moguć prekid na prostoru naselja Gornji Komren.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se popravke po šahtama u selima: Donja Toponica – vikend naselje, Donja Trnava – Braće Mirkovića 6, Čamurlija na više mesta, Trupale – Stevana Sinđelića bb, Miljkovac bb, Toponičkii put, Čamurlijski put bb, Knez Selo – na više adresa. Popravke se vrše i u ulicama: Kurska 19, Nišavska 3, 8. Marta 8, Stojana Novakovića 8, Kosovska 11, Obilićev venac 103, Vladimira Nazora 4, Učitelj Tase 1/a, Bulevar Nemanjića 10, 27. Marta 28, Čarnojevićeva 6-8, Nova železnička kolonija 6 i 7 i u još nekima. Zbog osposobljvanja prvih ventila moguć je prekid u snabdevanju vodom na pomenutim lokacijama do 15 sati. Auto-cisterna za snabdevanje pijaćom vodom biće otpremljena u selo Cerje i Cerjansku pećinu.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde