Naslovna Sve vesti Niš Javno komunalno preduzeće “Mediana” Niš vrši anketu za bolji i lepši Niš

Javno komunalno preduzeće “Mediana” Niš vrši anketu za bolji i lepši Niš

0
PODELI
Anketa sa građanima foto: JKP Mediana

Javno komunalno preduzeće “Mediana” Niš pokrenulo je sveobuhvatnu anketu kako bi angažovalo građane i prikupilo njihove stavove i sugestije u vezi sa ključnim aspektima komunalnih usluga. Anketa se fokusira na teme kao što su reciklaža, divlje deponije, javna higijena, sakupljanje i transport komunalnog otpada, kao i očuvanje zelenih površina.

JKP “Mediana” poziva sve građane da izdvoje nekoliko minuta svog vremena i učestvuju u anketi kako bi njihovi glasovi bili uzeti u obzir pri planiranju budućih operativnih programa. Ova inicijativa ima za cilj osiguranje da operativni planovi “Mediane” budu usklađeni sa stvarnim potrebama i prioritetima građana.

U narednim danima, timovi “Mediane” će biti prisutni na različitim lokacijama u gradu kako bi razgovarali sa građanima, slušali njihove odgovore i beležili njihove sugestije. Ovaj korak ima za cilj stvaranje dubljeg razumevanja i otvaranje dijaloga između preduzeća i lokalne zajednice.

Očekuje se da će rezultati ankete i povratne informacije sa terena omogućiti “Medianu” da identifikuje ključne oblasti za unapređenje komunalnih usluga. Građani su pozvani da aktivno učestvuju i doprinesu procesu kako bi zajednički radili na stvaranju čistijeg, zdravijeg i održivijeg okruženja za sve građane Niša.

Anketu možete naći i popuniti na zvaničnoj fejsbuk stranici JKP “Mediana” i na Instagram storiju, takođe JKP “Mediana”.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde