Naslovna Sve vesti Niš KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
PODELI
JKP Naissus

POPRAVKA KVARA NA UGLU ULICA SJENIČKE I VOJNIKA IVANA BOGDANOVIĆA

Voda na površini, potrebno je ospsosobljavanje uličnog zatvarača u naselju Gornji Komren, na uglu ulica Sjeničke i Vojnika Ivana Bogdanovića. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevnje do 15 sati u pomenutim ulicama: Sjeničkoj i Vojnika Ivana Bogdanovića.

RADOVI NA MREŽI U SELU SUPOVAC

Voda na površini, nužna su dva iskopa u selu Supovac, kod prodavnice i nešto niže. Ukoliko se obezbede tehnički uslovi obavljaće se popravka vodovodne mreže i biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Supovac i vikend naselju.

POPRAVKA VEZE U ULICI DESANKE MAKSIMOVIĆ

Voda na površini, potrebna je intervencija u ulici Desanke Maksimović, kod broja 1. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Desanke Maksimović.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se popravke po šahtama u selima: Supovac na više mesta, Donja Trnava – Vukosava Miletića 3 i Ljubisava Simića 2, Čamurlija na više mesta, Paljina bb, Miljkovac, Toponičkii put, Čamurlijski put bb. Popravke se vrše i u ulicama: Bulevar 12. Februar 98, 108, 151, Đorđa Blagojevića Bore 11, 12, Zaplanjska 74, Mokranjčeva 59/2, Čarnojevićeva 6-8, Ledena stena 24, Nova železnička kolonija 6 i 7 i u još nekima. Zbog osposobljvanja prvih ventila moguć je prekid u snabdevanju vodom na pomenutim lokacijama do 15 sati.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde