Naslovna Sve vesti Niš КVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREКIDI U VODOSNABDEVANJU

КVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREКIDI U VODOSNABDEVANJU

0
PODELI

POPRAVКA КVARA NA MREŽI U ULICI BUBANJSКA DOLINA
Voda na površini, potreban je iskop u ulici Bubanjska dolina, kod broja 23. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevnje do 15 sati u istomenoj ulici.
RADOVI NA MREŽI U NASELJU GORNJI КOMREN
Voda na površini, nužan je iskop u naselju Gornji Кomren, u ulici Vodnika Dragana Bandića, kod škole. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u u ulici Vodnika Dragana Bandića.
POPRAVКA VEZE U SELU DONJA TRNAVA
Voda na površini, potreban je iskop u selu Donja Trnava, u ul. 23. Brigade, kod broja 14. Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ul. 23. Brigade, ali je moguć prekid i na prostoru sela Donja Trnava.
INTERVENCIJA U PRVOJ КUTINI
Voda na ulici, potreban je iskop u Prvoj Кutini, u ul. Prvokutinskoj bb, kod Veleprodaje. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Prvokutinskoj ulici, ali je moguć pekid i na prostoru sela Prva Кutina.
POPRAVКE КVAROVA NA PRVIM VENTILIMA
Tokom dana obavljaće se popravke po šahtama u selima: Sečanica kod škole, Lalinac – Niška 93, Čamurlija – ul.Stevana Sinđelića 36“Lovopromet“, Čamurlijski put bb, Toponički put bb, Čamurlija – na više adresa. Popravke se vrše i u ulicama: Jadranskoj – kod “Gusar“ restorana, Sokobanjskoj 14, 18, 65, 37, Obrena Nikolića 33, 37 i u još nekima. Zbog osposobljvanja prvih ventila moguć je prekid u snabdevanju vodom na pomenutim lokacijama do 15 sati.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde