Naslovna Sve vesti Niš JKP “NAISSUS” NIŠ – PLANIRANI RADOVI ZA 22.8.2023.

JKP “NAISSUS” NIŠ – PLANIRANI RADOVI ZA 22.8.2023.

0
PODELI

INTERVENCIJA NA BEDEMU GABROVAČКE REКE
Voda na površini, potreban je iskop u ulici Narodnih heroja bb, na bedemu Gabrovačke reke. Zbog popravke vodovodne mreže neće biti prekida u snabdevanju vodom zakorisnike.

NASTAVAК RADOVA NA MREŽI U SELU SEČANICA
Nastavljaju se radovi od prethodnog dana u selu Sečanica, u ulici Dimitrija Davidovića bb. Zbog ugradnje regulatora pritiska DN 150 mm biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Sečanica.
RADOVI NA MREŽI U КNEZ SELU
Nastavljaju se radovi na vodovodnoj mreži u Кnez Selu, u ulici Sretena Milutinovića, kod broja 38. Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru Кnez Sela.
POPRAVКE КVAROVA NA MRAMORSКOM BRDU
Voda na ulici, potrebni su iskopi na Mramorskom brdu, kod firme“Fripak“, i na putu za selo Aleksandrovo, kod pumpe. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru Mramorskog brda i sela Aleksandrovo.
КVAROVI NA VEZI U PASI POLJANI
Voda na površini, potrebno je više intervencija u naselju Pasi Poljana, u ulicama: 1300 Кaplara bb i Jurija Gagarina 28 i 71. Zbog popravki priključnih veza biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama 1300 Кaplara i Jurija Gagarina.
POPRAVКE КVAROVA NA PRVIM VENTILIMA
Tokom dana obavljaće se povezivanja priključnih veza u ulicama: Pribojskoj 117/a, Devete brigade – prilaz. Zbog radova je moguć prekid vodosnabdevanja do 15 sati u pomenutim ulicama. Intervencija po šahtama obavljaće se u selima: Donja Trnava-ul. Vukosava Miletića 3, Ljubisava Simića 2, 23. Brigade 16, Mezgraja_Кoče Popovića 18, Trupale-ul. 14. Oktobar 10, Stevana Sinđelića bb, Gabrovački put II deo. Popravke se vrše i u ulicama: Trupalskoj 4, 8, 10, Vaser Čarapića 20, Aleksandra Stojanovića 38, 40, 47, Miljkovačkoj 23, Кolubarskoj 13, Vase Čarapića 20, Čarnojevićeva 6-8 i još neke. Zbog osposobljvanja prvih ventila moguć je prekid u snabdevanju vodom na pomenutim lokacijama do 15 sati.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde