Naslovna Sve vesti Niš RADOVI, KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

RADOVI, KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
PODELI
JKP Naissus

RADOVI NA MREŽI U SELU SEČANICA

Nastavljaju se radovi od prethodnog dana u selu Sečanica, iznad česme i na još jednoj lokaciji. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Sečanica.

INTERVENCIJE NA MREŽI U SELU KRUPAC

Voda na površini, potreban je iskop u selu Krupac, u naselju Banjica. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u pomenutom naselju Banjica, ali je moguć prekid i na prostoru sela Krupac.

RADOVI NA MREŽI U NASELjU KITICE

U planu su radovi na vodovodnoj mreži u naselju Kitice, u ulici Vuka Karadžića. Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru naselja Kitice.

POPRAVKA KVARA U ULICI KRALjEVIĆA MARKA

Voda na ulici, potreban je iskop u ulici Kraljevića Marka, kod kružnog toka. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Kraljevića Marka, ali je moguć prekid i u okolnim ulicama: Majke Jevrosime, Jablaničkoj, Katićevoj, Jug Bogdanovoj.

KVAROVI NA VEZI U PASI POLjANI

Voda na površini, potrebno je više intervencija u naselju Pasi Poljana, u ulicama: 1300 Kaplara bb i Jurija Gagarina 28 i 71. Zbog popravki priključnih veza biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama 1300 Kaplara i Jurija Gagarina.

INTERVENCIJA U ULICI DIMITRIJA TUCOVIĆA

Voda u šahti, potrebno je ospsobljavanje servisnog i zamena prvog ventila u ul. Dimitrija Tucovića, kod broja 37. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za pomenutu adresu, ali je moguć kraći prekid i u delu ulice oko mesta intervencije.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se popravka priključne veze u ulicama: Rtanjskoj 17, Dimitrija Tucovića 43, Vojvode Gojka 6/a, Lepenička 25, Bitoljska prilaz (stambena zgrada), Aleksandra Stojanovića 38, 40 i 47, Rudničkoj 21/a, Malojastrebačka 8, Vršačka 8, Belopalanačka 8, Roberta Koha 11, Pasi Poljana – Gligorija Đaka bb, Bulevar Šabana Bajramovića 10, Bulevar 12. Februar 98 i 108, Medoševac – Maršala Tita 43 i 56, Đorđa Blagojevića Bore 11 i 12, Žarka Đurića 10/b, Medoševac u ulicama: Popovačkoj 64, Jovana Nedina 7, Trg Republike 13, Maršala Tita 59, Milana Rakića 5/a(stambena zgrada), Mokranjčeva 59/2, Mostarska 1a, Čarnojevićeva 6-8, Dimitrija Leke 51. Zbog osposobljvanja prvih ventila moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde