Naslovna Društvo Humanitarna svirka: Helium, Mateja Jezdić, Toxirro

Humanitarna svirka: Helium, Mateja Jezdić, Toxirro

0
PODELI
U četvrtak 31. avgusta u klubu Istina mašina, biće održan humanitarni koncert grupe Helium. Pored njih sviraće i dva niška autorska benda- Mateja Jezdić i Toxirro.

Bend Helium oformljen je 2019. godine, u sastavu Petar Ranđelović, Relja Vasiljević, Jakov Živković, Nikola Rašić i Miloš Stojanović. Za svojih 10 meseci aktivnog sviranja imali su 10 nastupa, na raznim mestima u gradu. Kao cover bend, uvek su se trudili da se ne drže određenog žanra, već da svojoj publici prenesu autentičan performans pažljivo biranih pesama koje se ne viđaju toliko često na našoj sceni. EKV, Rolling Stones i The Smiths neki su od bendova čije obrade sviraju.

Nakon što nas je prethodne godine naš pevač Petar iznenada napustio, odlučili smo da organizujemo memorijalnu svrku. Ona je održana septembra prošle godine, ali smo se, zbog velikog odziva publike, odlučili da ove godine organizujemo još jedan koncert u većem prostoru, kako bi svako imao priliku da nas čuje kažu članovi ovog benda.

Ovom prilikom će grupa Mateje Jezdića, pored starih pesama, promovisati njihov novi album pod nazivom “Reset”, dok će Toxirro, mlada kantautorka sa svojim bendom učiniti ovo veče još lepšim.

Ulaz je minimalna donacija od 200 dinara i sav prihod će ići u humanitarne svrhe.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde