Naslovna Sve vesti Niš RADOVI, KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

RADOVI, KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
PODELI
JKP Naissus

RADOVI NA MREŽI U DUBROVAČKOJ ULICI

Nastavljaju se radovi na vodovodnoj mreži u Dubrovačkoj ulici. Zbog ove intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ovoj ulici.

RADOVI NA MREŽI U ULICI DRAGIŠE CVETKOVIĆA

Radovi na vodovodnoj mreži u ulici Dragiše Cvetkovića, potreban iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati i moguć prekid u nekim okolnim ulicama.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U GABROVCU

Radovi na vodovodnoj mreži u ulicama 22 decembar kod broja 7 i Bledskoj, neophodan iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovim ulicama do 15 sati.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U SELU MEZGRAJA

Voda na ulici Maršala Tita bb prema Vrtištu, nužan iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

RADOVI NA POPRAVCI PRIKLjUČNE VEZE U NIŠKOJ BANjI

Kvar na priključnoj vezi u ulici Jovana Popovića kod broja 39, potreban iskop. Zbog radova na popravci priključne veze doći će do prekida vodosnabdevanja do 15 sati u ovoj ulici.

RADOVI NA POPRAVCI PRIKLjUČNE VEZE U POPOVCU

Kvar na priključnoj vezi u ulici Maršala Tita kod broja 78, potreban iskop. Zbog radova na popravci priključne veze doći će do prekida vodosnabdevanja do 15 sati u ovoj ulici.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U SELU SEČANICA

Radovi na vodovodnoj mreži u selu Sečanica iznad česme,potreban iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovom selu do 15 sati.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravci prvih ventila u ulicama: Bulevar 12 februar na više lokacija, Đorđa Blagojevića Bore na više lokacija, Vojvode Gojka 6a, Belopalanačka 8, Mokranjčeva 59/2, Roberta Koha 11, Dimitrija Tucovića 37, Velepoljska 8, Lepenička 25, Bitoljska prilaz, Aleksandra Stojanovića na više lokacija, u naselju Pasi Poljana ul. Gligorija Đaka prilaz, u selu Jelašnica- ul.Solunskih Junaka. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde